Betway free betting club - een overzicht van het promotieaanbod

Isabel Rivero Beoordeeld door
Isabel Rivero Author
Bijgewerkt op 24.04.2023
Linda Baumhauer Beoordeeld door
Linda Baumhauer Editor
Bijgewerkt op 26.04.2023
Kirsten Karlsson Beoordeeld door
Kirsten Karlsson Translator
Bijgewerkt op 28.04.2023

Op zoek naar een gratis gokclub die geweldige beloningen biedt? Zoek niet verder dan Betway. Wij bieden een exclusieve gratis weddenschap club die onze leden geweldige bonussen en beloningen geeft. Plus, we hebben een breed scala aan markten beschikbaar, zodat je altijd de weddenschap kunt vinden die je zoekt. Word vandaag nog lid en zie waar alle ophef over gaat!

SNELLE FEITEN


COPABILITEIT

iOSAndroidTabletMac/PC

TAAL AANGEBODEN:

TAAL AANGEBODENTAAL AANGEBODENTAAL AANGEBODENTAAL AANGEBODENTAAL AANGEBODENTAAL AANGEBODENTAAL AANGEBODENTAAL AANGEBODENTAAL AANGEBODENTAAL AANGEBODEN

Eigenaar:

The Betway Group

LICENTIE:

[Malta Gaming Authority (MGA) UK Gambling Commission (UKGC) Belgian Gaming Commission (BGC) Spanish National Gaming Commission (DGOJ) Danish Gambling Authority (DGA) Swedish Gambling Authority]

Hoofdkwartier:

Birkirkara, Malta

STORTINGSMETHODEN

Visa Mastercard Maestro Bank transfer Skrill Neteller Paysafecard Trustly GiroPay

INTREKKINGSMETHODEN

Visa Mastercard Maestro Bank transfer Skrill Neteller Paysafecard Trustly GiroPay

Wat is een gratis Betway weddenschap?

Een gratis Betway weddenschap is een weddenschap die u kunt plaatsen op een van onze markten zonder dat u geld hoeft uit te geven. U kunt uw gratis weddenschap gebruiken om één of meerdere weddenschappen te plaatsen, en als u wint, houdt u de winst!

Hoe word ik lid van de Betway Club?

Lid worden van de Betway Club is eenvoudig! Registreer gewoon een account bij ons en doe een storting. Zodra je een storting hebt gedaan, word je automatisch ingeschreven in de club.

Als je al lid bent, kun je nog steeds lid worden van de club door in te loggen op je account en een storting te doen.

Zodra je lid bent, begin je punten te verdienen telkens als je een weddenschap plaatst. Deze punten bepalen jouw aandeel in de wekelijkse prijzenpot, die wordt verdeeld onder alle leden van de club. Hoe meer punten je verdient, hoe groter jouw deel van de prijs!

Hoe neem je deel aan de Betway Club aandelen - stap-voor-stap instructies

  1. Log in op uw Betway-account en klik op het tabblad “Mijn Betway”.

  2. Scroll naar beneden naar de sectie “Betway Club” en klik op de knop “Word nu lid”.

  3. Maak een storting van ten minste £10 en u wordt automatisch ingeschreven in de club.

  4. Begin met het verdienen van punten elke keer dat u een weddenschap plaatst en zie uw aandeel in de prijzenpot groeien!

Wat gebeurt er als u uw kwalificatieweddenschap uitbetaalt?

Als u uw kwalificatieweddenschap uitbetaalt, komt u nog steeds in aanmerking voor de Betway Club. Uw gratis inzet zal echter vervallen en u zult deze niet kunnen gebruiken op een andere markt.

U moet ook onthouden dat het uitbetalen alle andere weddenschappen op die markt ongeldig maakt. Dus als u een gratis weddenschap heeft geplaatst en deze vervolgens uitbetaalt, vervalt de gratis weddenschap en ontvangt u geen winsten.

Voorbeeld van de Betway Free Betting Club

Laten we zeggen dat u een inzet van £20 heeft geplaatst op Manchester United om Chelsea te verslaan met een kans van twee. Als ze winnen, ontvangt u £40 aan winst (uw inzet van £20 wordt geretourneerd plus uw winst van £20).

Laten we zeggen dat u die weddenschap heeft geïnd toen de score 0-0 was. U komt dan nog steeds in aanmerking voor de Betway Club, maar uw gratis weddenschap vervalt. Ook alle andere weddenschappen die op die markt zijn geplaatst, komen te vervallen.

Maar als u de weddenschap had laten lopen en Manchester United had gewonnen, had u naast uw gratis weddenschap ook uw £40 aan winst ontvangen.

Zoals u ziet, is het altijd het beste om uw weddenschappen op hun beloop te laten in plaats van vroegtijdig uit te betalen!

Regels en voorwaarden van de Betway Free Betting Club

Moet ik een nieuwe account aanmaken bij Betway om deel te nemen aan de promotie?

Nee, u hoeft geen nieuwe account aan te maken. Als u al lid bent, kunt u nog steeds lid worden van de Betway Club door in te loggen op uw account en een storting te doen.

Wat is de minimale quotering voor de wedstrijd?

De minimale kansen voor een kwalificerende weddenschap zijn twee. Dit betekent dat uw weddenschap kansen van ten minste twee moet hebben om in aanmerking te komen voor de Betway Club.

Als u bijvoorbeeld een weddenschap plaatst van £20 op Manchester United om Chelsea te verslaan met een kans van twee, dan verdient u £40 aan winst (uw inzet van £20 wordt teruggegeven plus uw winst van £20). Als je echter een inzet plaatst van £20 op Manchester United om Chelsea te verslaan met een kans van drie, verdien je slechts £60 aan winst (je inzet van £20 wordt teruggegeven plus je winst van £40).

Zorg er dus altijd voor dat uw kwalificerende weddenschappen kansen hebben van ten minste twee!

FAQ

Wat is een gratis Betway-weddenschap?

Een gratis Betway weddenschap is een weddenschap die u kunt plaatsen op een van hun markten zonder geld uit te geven. U kunt uw gratis weddenschap gebruiken om één of meerdere weddenschappen te plaatsen, en als u wint, houdt u de winst.

Hoe word ik lid van de Betway Club?

Lid worden van de Betway Club is eenvoudig. Je moet een account registreren bij Betway en een storting doen van ten minste £10. Zodra u een storting heeft gedaan, wordt u automatisch ingeschreven in de club.

Hoe neem ik deel aan de Betway Club aandelen?

Om deel te nemen aan Betway Club aandelen, moet u inloggen op uw Betway account en op het tabblad "Mijn Betway" klikken. Scroll vervolgens naar beneden naar de sectie "Betway Club" en klik op de knop "Word nu lid". Maak een storting van ten minste £10 om u in te schrijven in de club. Begin met het verdienen van punten elke keer dat u een weddenschap plaatst, en zie uw aandeel in de prijzenpot groeien.

Wat gebeurt er als je je gekwalificeerde inzet uitbetaalt?

Als u uw gekwalificeerde weddenschap uitbetaalt, komt u nog steeds in aanmerking voor de Betway Club. Uw gratis inzet vervalt echter en u kunt deze niet op een andere markt gebruiken. U moet ook onthouden dat het uitbetalen alle andere weddenschappen op die markt ongeldig maakt. Dus als u een gratis weddenschap plaatst en deze vervolgens uitbetaalt, vervalt de gratis weddenschap en ontvangt u geen winst.

Moet ik een nieuwe account aanmaken bij Betway om deel te nemen aan de promotie?

Nee, u hoeft geen nieuwe account aan te maken. Als u al lid bent, kunt u nog steeds lid worden van de Betway Club door in te loggen op uw account en een storting te doen.

Wat zijn de minimum winkansen voor de wedstrijd?

De minimum winkans voor een kwalificerende weddenschap is twee. Dit betekent dat je weddenschap een kans van minstens twee moet hebben om in aanmerking te komen voor de Betway Club. Zorg er dus altijd voor dat uw kwalificatieweddenschappen een winkans van minimaal twee hebben!

Conclusies

De Betway Free Betting Club is een geweldige manier om gratis weddenschappen in de wacht te slepen. Zorg ervoor dat je je kwalificerende weddenschap plaatst met een kans van twee of meer, en je kunt lid worden van de club en punten verdienen voor jouw deel van de wekelijkse prijzenpot!

Meer artikelen over het onderwerp: