Ποιος είναι ο αντιπρόεδρος της ινδικής ομάδας κρίκετ

Ο αντιπρόεδρος της ινδικής ομάδας κρίκετ είναι μια θέση ζωτικής σημασίας. Αυτό το άτομο είναι υπεύθυνο για την ηγεσία της ομάδας όταν ο αρχηγός δεν είναι διαθέσιμος και προσφέρει υποστήριξη και καθοδήγηση στους παίκτες. Ο σημερινός αντιπρόεδρος είναι ο Ροχίτ Σάρμα, ο οποίος διορίστηκε στο ρόλο αυτό το 2019. Ο Sharma είναι ένας παίκτης του ρόπαλου με μεγάλη εμπειρία, καθώς παίζει για την Ινδία από το 2007. Έχει σκοράρει πάνω από 6.000 τρεξίματα σε κρίκετ δοκιμών και 7.500 τρεξίματα σε ODI. Ο Sharma θα είναι παίκτης-κλειδί για την Ινδία στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη. Ευχαριστώ για την ανάγνωση! Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο αντιπρόεδρος της ινδικής ομάδας κρίκετ; Πείτε μας στα σχόλια παρακάτω!

Ο αντιπρόεδρος της ινδικής ομάδας κρίκετ είναι σήμερα ο Virat Kohli

Η ομάδα κρίκετ της Ινδίας χαίρει μεγάλης εκτίμησης μεταξύ των φίλων του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο και χάρη στην εντυπωσιακή ηγεσία του αρχηγού της η ομάδα έχει καταφέρει να πετύχει τόσες πολλές επιτυχίες. Ο σημερινός αρχηγός, Virat Kohli, θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στο σύγχρονο κρίκετ.

Διορίστηκε για πρώτη φορά αρχηγός τον Ιανουάριο του 2017 και μέσα σε δύο χρόνια οδήγησε την ομάδα του στη νίκη τόσο στους αγώνες One Day International όσο και στους αγώνες Twenty20 International. Βοηθός του ως αντιπρόεδρος της ομάδας είναι ο Ajinkya Rahane.

Ως μακροχρόνιος παίκτης της ινδικής ομάδας κρίκετ, έχει συμμετάσχει σε πολλές νίκες -συμπεριλαμβανομένης της σειράς δοκιμών το 2014 εναντίον της Αυστραλίας- και διαθέτει άφθονο ομαδικό πνεύμα καθώς και τακτική οξυδέρκεια. Ο Rahane έχει επίσης έναν εντυπωσιακό κατάλογο προσωπικών βραβείων, όπως οι τιμές "man of the match", οι οποίες προσθέτουν περαιτέρω στο εντυπωσιακό προφίλ του.

Υπό την ηγεσία του Κόλι και με την ικανότητα του Ραχάνε δίπλα του στο γήπεδο, οι οπαδοί μπορούν να είναι σίγουροι ότι η ομάδα κρίκετ της Ινδίας θα συνεχίσει το νικηφόρο σερί της για τα επόμενα χρόνια! Με αυτόν τον υποδειγματικό ηγετικό συνδυασμό στο παιχνίδι, και ένα πλούσιο ταλέντο επιπλέον μέσα στις ικανότητες κάθε μέλους της ομάδας, τι θα μπορούσε να μας σταματήσει από το να πετύχουμε περισσότερα ορόσημα; Φυσικά, θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές μπροστά μας - η αντιμετώπιση τρομερών αντιπάλων δεν είναι ποτέ εύκολη - αλλά με έναν ικανό αρχηγό οπλισμένο με έναν ικανό υπαρχηγό να της φυλάει τα νώτα, κάθε νίκη μπορεί να είναι εφικτή. Στην υγειά της Ινδίας! Ο Virat Kohli και ο Ajinkya Rahane δεν έχουν επιδείξει μόνο τεράστιες ατομικές ικανότητες κατά τη διάρκεια της θητείας τους στην ομάδα κρίκετ της Ινδίας, αλλά και πραγματική ομαδική εργασία.

Έχοντας δουλέψει από ταπεινά ξεκινήματα μέχρι να γίνουν παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αυτοί οι δύο άνδρες έχουν γίνει έμπνευση για τους ανθρώπους παντού που φιλοδοξούν να έχουν επιτυχία κάνοντας κάτι που αγαπούν! Με μια τόσο ισχυρή ηγεσία στο παρασκήνιο, κανείς δεν μπορεί να πει πόσο μακριά μπορούν να φτάσουν στην καθοδήγηση της εθνικής ομάδας κρίκετ της Ινδίας προς τη μελλοντική δόξα. Εμπρός, ομάδα Ινδίας! Μπράβο!

Έχει αναλάβει αυτόν τον ρόλο από τον Ιούλιο του 2017

Από τον Ιούλιο του 2017, κατέχει αυτόν τον ρόλο. Ως κάποιος που εκτιμά τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και τη δέσμευση στην αριστεία, έχει κάνει αυτές τις αξίες πράξη από τότε που ανέλαβε το ρόλο του.

Προσεγγίζει κάθε μέρα με ανανεωμένο σθένος και ενθουσιασμό, αναζητώντας τρόπους να βελτιώσει τον εαυτό του, την ομάδα του και τους στόχους της εταιρείας. Είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης με σταθερό ιστορικό αποτελεσμάτων: οι εργαζόμενοι αισθάνονται παρακινημένοι και ενδυναμωμένοι κάτω από το διοικητικό του στυλ- οι πελάτες είναι ικανοποιημένοι με το επίπεδο των υπηρεσιών που λαμβάνουν- η παραγωγικότητα είναι πάντα σε άνοδο.

Καταλαβαίνει ότι η επιτυχία απαιτεί κάτι περισσότερο από το να έχει κανείς απλώς εξαιρετικές ιδέες- γνωρίζει ότι η τακτική επικοινωνία, η προσεκτική ανάθεση αρμοδιοτήτων και η συνεχής υποστήριξη από τους προϊσταμένους πρέπει να είναι όλα εκεί για να διατηρηθεί η δυναμική και να βοηθηθούν όλοι να φτάσουν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Το εμπνευσμένο παράδειγμά του είναι ένα παράδειγμα που η ομάδα του μπορεί να θαυμάσει, γνωρίζοντας ότι η σκληρή δουλειά θα αναγνωριστεί και θα εκτιμηθεί από όλους.

Είναι σαφές ότι η παρουσία του σε αυτόν τον ρόλο υπήρξε ανεκτίμητο πλεονέκτημα για τον οργανισμό τα τελευταία τρία χρόνια.

Στην καριέρα του, ήταν αρχηγός της ινδικής ομάδας κρίκετ κάτω των 19 ετών, η οποία κατέκτησε τη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ κάτω των 19 ετών του ICC το 2008.

Δεν είναι περίεργο που ο Virat Kohli θεωρείται ένας από τους καλύτερους batsmen στο κρίκετ αυτή τη στιγμή. Άλλωστε, έχει ήδη καταφέρει απίστευτα πράγματα σε μια σχετικά σύντομη καριέρα, καθώς ήταν αρχηγός της ινδικής ομάδας κρίκετ κάτω των 19 ετών, η οποία κατέκτησε τη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ κάτω των 19 ετών του ICC το 2008.

Από εκεί και πέρα, ο Kohli έκανε το ντεμπούτο του στην ανώτερη ομάδα της Ινδίας και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων σκόρερ στο διεθνές κρίκετ σήμερα. Ως αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ινδίας από το 2016, η ηγετική του ικανότητα και η αποφασιστικότητά του έχουν επίσης αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο, με τον ίδιο να έχει λάβει αμέτρητα βραβεία για τις επιδόσεις του εντός και εκτός γηπέδου.

Συνεχίζει να αποτελεί έμπνευση για τους επίδοξους παίκτες κρίκετ παντού, λόγω της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσής του. Είτε χτυπάει είτε είναι αρχηγός, ο Virat Kohli είναι μάστορας της τέχνης του - γεγονός που δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι είναι ένας από τους καλύτερους στο σύγχρονο κρίκετ.

Έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ινδίας το 2011 και έχει παίξει συνολικά 86 αγώνες Test, σημειώνοντας 7240 τρεξίματα.

Ο Virat Kohli, ο σημερινός αρχηγός της εθνικής ομάδας κρίκετ της Ινδίας, έχει επίσης αποδείξει ότι είναι ένας προικισμένος παίκτης του ρόπαλου. Από τότε που έκανε το ντεμπούτο του στις δοκιμές για την Ινδία το 2011, έχει παίξει συνολικά 86 αγώνες δοκιμών και έχει σημειώσει 7240 τρεξίματα - το τρίτο υψηλότερο σύνολο τρεξίματος από οποιονδήποτε Ινδό παίκτη.

Η ικανότητά του να διατηρείται ήρεμος υπό πίεση και να διαβάζει το παιχνίδι τον έχουν καταστήσει τρομερό αντίπαλο- σκοράρει σταθερά τρεξίματα με γρήγορο ρυθμό και συχνά μετατρέπει πιθανές ήττες σε απίθανες νίκες για την ομάδα του. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Kohli έχει επίσης μια εντυπωσιακή σειρά από ρεκόρ που συνδέονται με το όνομά του: είναι ο ταχύτερος παίκτης στην ιστορία που σημείωσε 10.000 τρεξίματα σε δοκιμές, καθώς και ο πρώτος Ινδός παίκτης που σημείωσε τρεις διπλούς αιώνες σε δοκιμές κρίκετ.

Η προσήλωσή του στην αριστεία τον καθιστά έναν από τους πιο σεβαστούς παίκτες στη διεθνή σκηνή σήμερα.

Αυτή τη στιγμή είναι ο νούμερο ένα νικητής στην παγκόσμια κατάταξη στο κρίκετ Test και ο δεύτερος στο κρίκετ ODI.

Ο Virat Kohli είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους διεθνείς παίκτες κρίκετ σήμερα. Έχει πετύχει πολλά ζωτικά ορόσημα, ενώ οι ικανότητες και το ταλέντο του τον έχουν κάνει γνωστό στην Ινδία και όχι μόνο.

Τα επιτεύγματά του υπογραμμίζονται από το γεγονός ότι είναι σήμερα ο πρώτος νικητής στον κόσμο στο κρίκετ των δοκιμών και δεύτερος στο κρίκετ των ODI. Αυτό αντικατοπτρίζει όχι μόνο τις τρομερές τεχνικές του στο χτύπημα, αλλά και την αταλάντευτη στάση του απέναντι στην επιτυχία.

Ως αποτέλεσμα, ήταν αρχηγός και των δύο ομάδων για μεγάλο μέρος της καριέρας του, εμπνέοντας εμπιστοσύνη μέσω της συνεπούς εφαρμογής των βασικών αρχών του παιχνιδιού. Αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι εν μέρει ο λόγος για τον οποίο κατατάσσεται τόσο ψηλά με τους batsmen σε όλες τις μορφές - από T20 έως μακροχρόνιους δοκιμαστικούς αγώνες - σε όλο τον κόσμο.

Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι ορισμένοι τον θεωρούν ως έναν από τους κορυφαίους όλων των εποχών όσον αφορά την ικανότητα στο χτύπημα στους κύκλους του κρίκετ παγκοσμίως, με στρατιές οπαδών να συρρέουν για να τον δουν να παίζει κάθε φορά που βρίσκεται στο επίκεντρο της σκηνής σε οποιαδήποτε μορφή αυτού του αγαπημένου αθλήματος. Αμέσως αναγνωρίσιμος λόγω του μοναδικού του στυλ και του στιβαρού του αναστήματος στο γήπεδο, ο Virat Kohli στέκεται ως φάρος έμπνευσης δείχνοντας στους άλλους πώς η αφοσιωμένη σκληρή δουλειά αποφέρει επιτυχία που δεν συγκρίνεται με λίγους στην παρούσα εποχή.

Ένας αξιοθαύμαστος πρωταθλητής που οι δραστηριότητές του εκτός γηπέδου περιλαμβάνουν κυρίως την υποστήριξη θετικών σκοπών, όπως τα δικαιώματα των παιδιών και οι πρωτοβουλίες για την προστασία των ζώων, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν όρια, αν λάβουμε υπόψη την αυξανόμενη παγκόσμια φήμη του και την αναγνώρισή του μεταξύ εκατομμυρίων ανθρώπων σήμερα!

Συμπέρασμα

Ο Virat Kohli είναι σήμερα ο αντιπρόεδρος της ινδικής ομάδας κρίκετ και βρίσκεται σε αυτόν τον ρόλο από τον Ιούλιο του 2017.

Έκανε το ντεμπούτο του στις δοκιμές με την Ινδία το 2011 και έχει παίξει συνολικά 86 αγώνες, σημειώνοντας 7240 τρεξίματα.

Αυτή τη στιγμή είναι ο νούμερο ένα νικητής στον κόσμο στο κρίκετ Test και ο δεύτερος στο κρίκετ ODI.

Στην καριέρα του, ήταν αρχηγός της ινδικής ομάδας κρίκετ κάτω των 19 ετών, η οποία κατέκτησε τη νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κρίκετ κάτω των 19 ετών του ICC το 2008.

Τελευταία Νέα