Wie is de vice-kapitein van het Indiase cricketteam

De vice-aanvoerder van het Indiase cricketteam is een belangrijke positie. Deze persoon is verantwoordelijk voor het leiden van het team als de aanvoerder niet beschikbaar is en biedt ondersteuning en begeleiding aan de spelers. De huidige vice-captain is Rohit Sharma, die in 2019 in deze rol werd benoemd. Sharma is een batsman met veel ervaring, hij speelt al sinds 2007 voor India. Hij heeft meer dan 6.000 runs gescoord in Testcricket en 7.500 runs in ODI's. Sharma zal een belangrijke speler zijn voor India in de komende Cricket World Cup en zal zijn team naar de overwinning moeten leiden. Bedankt voor het lezen! Wie denk jij dat de vice-kapitein van het Indiase cricketteam wordt? Laat het ons weten in de commentaren hieronder!

De vice-captain van het Indiase cricketteam is momenteel Virat Kohli

Het cricketteam van India staat in hoog aanzien bij sportfans over de hele wereld, en het is aan het indrukwekkende leiderschap van de aanvoerder te danken dat het team zoveel successen heeft kunnen boeken. De huidige aanvoerder, Virat Kohli, wordt door velen beschouwd als een van de beste spelers in het moderne cricket.

Hij werd voor het eerst aanvoerder in januari 2017 en binnen twee jaar had hij zijn team naar de overwinning geleid in zowel de One Day Internationals als de Twenty20 International wedstrijden. Ajinkya Rahane staat hem bij als vice-aanvoerder.

Als speler van het Indiase cricketteam heeft hij een aantal overwinningen op zijn naam staan, waaronder de Test Series tegen Australië in 2014, en hij brengt veel teamgeest en tactisch inzicht met zich mee. Rahane heeft ook een indrukwekkende lijst met persoonlijke onderscheidingen zoals 'man of the match' eer, die verder bijdragen aan zijn indrukwekkende profiel.

Onder leiding van Kohli en met de capaciteiten van Rahane naast hem op het veld, kunnen supporters er zeker van zijn dat het Indiase cricketteam de komende jaren zal blijven winnen! Met deze voorbeeldige combinatie van leiders in het spel, en een rijkdom aan talent binnen de vaardigheden van elk teamlid, wat zou ons kunnen stoppen om meer mijlpalen te bereiken? Natuurlijk zullen er moeilijke tijden aanbreken - het opnemen tegen geduchte tegenstanders is nooit gemakkelijk - maar onder een bekwame kapitein gewapend met een bekwame vice-kapitein die op haar hoede is, is elke overwinning mogelijk. Hier juichen we voor India! Virat Kohli en Ajinkya Rahane hebben niet alleen enorme individuele vaardigheden laten zien in de tijd dat ze voor het cricketteam van India speelden, maar ook echt teamwork.

Deze twee mannen hebben zich opgewerkt van een bescheiden begin tot spelers van wereldklasse en zijn een inspiratie geworden voor mensen overal ter wereld die succes willen hebben door iets te doen waar ze van houden! Met zulk sterk leiderschap achter de schermen is het niet te zeggen hoe ver ze kunnen gaan in het leiden van India's nationale cricketploeg naar toekomstige glorie. Hup Team India! Goed gedaan!

Hij bekleedt deze functie sinds juli 2017.

Sinds juli 2017 bekleedt hij deze functie. Als iemand die veel waarde hecht aan hard werken, toewijding en een streven naar uitmuntendheid, heeft hij deze waarden in de praktijk gebracht sinds hij in deze rol is gestapt.

Hij benadert elke dag met een gevoel van hernieuwde kracht en enthousiasme, op zoek naar manieren om zichzelf, zijn team en de doelen van het bedrijf te verbeteren. Hij is een uitstekende leider met een solide track record van het behalen van resultaten: medewerkers voelen zich gemotiveerd en bevoegd onder zijn managementstijl; klanten zijn tevreden met het niveau van de service die ze ontvangen; productiviteit is altijd in de lift.

Hij begrijpt dat voor succes meer nodig is dan alleen geweldige ideeën; hij weet dat regelmatige communicatie, zorgvuldige delegatie van verantwoordelijkheden en voortdurende steun van supervisors nodig zijn om de vaart erin te houden en iedereen te helpen zijn hoogste potentieel te bereiken. Zijn inspirerende voorbeeld is er een waar zijn team naar op kan kijken, in de wetenschap dat hard werken door iedereen wordt erkend en gewaardeerd.

Het is duidelijk dat zijn aanwezigheid in deze rol de afgelopen drie jaar van onschatbare waarde is geweest voor de organisatie.

In zijn carrière was hij aanvoerder van het Indiase Onder-19 cricketteam en won in 2008 de ICC Onder-19 Cricket World Cup.

Het is geen wonder dat Virat Kohli op dit moment wordt beschouwd als een van de beste batsmen in het cricket. Hij heeft immers al ongelooflijk veel bereikt in een relatief korte carrière door het Indiase Onder-19 cricketteam naar de overwinning te leiden op de ICC Onder-19 Cricket World Cup van 2008.

Vanaf dat moment maakte Kohli zijn debuut voor het seniorenteam van India en behoort hij tot de topscorende batsmen in het huidige internationale cricket. Als aanvoerder van het Indiase nationale team sinds 2016 worden zijn leiderschap en vastberadenheid wereldwijd erkend en ontvangt hij talloze prijzen voor zijn prestaties op en naast het veld.

Door zijn harde werk en toewijding blijft hij een inspiratie voor aspirant-cricketers overal ter wereld. Of hij nu bats of captain is, Virat Kohli is een meester in zijn kunst - waardoor het geen verrassing is dat hij een van de beste is in het moderne cricket.

Hij maakte zijn testdebuut voor India in 2011 en speelde in totaal 86 testwedstrijden, waarin hij 7240 runs scoorde.

Virat Kohli, de huidige aanvoerder van het nationale cricketteam van India, heeft ook bewezen een begenadigd batsman te zijn. Sinds hij in 2011 zijn testdebuut maakte voor India, heeft hij in totaal 86 testwedstrijden gespeeld en 7240 runs gescoord - het op twee na hoogste aantal runs van alle Indiase spelers.

Zijn vermogen om kalm te blijven onder druk en om het spel te lezen hebben van hem een geduchte tegenstander gemaakt; hij scoort constant runs in een hoog tempo en buigt vaak potentiële verliezen om in onwaarschijnlijke overwinningen voor zijn team. Niet alleen dit, maar Kohli heeft ook een indrukwekkende reeks records op zijn naam staan: hij is de snelste batsman in de geschiedenis om 10.000 Test runs te scoren, en hij werd ook de eerste Indiase batsman die drie dubbele centuries scoorde in Testcricket.

Zijn streven naar uitmuntendheid maakt hem een van de meest gerespecteerde spelers op het internationale podium van dit moment.

Hij is momenteel de nummer één op de wereldranglijst in Testcricket en de tweede in ODI-cricket.

Virat Kohli is ongetwijfeld een van de belangrijkste internationale cricketers van dit moment. Hij heeft talloze belangrijke mijlpalen bereikt, terwijl zijn vaardigheid en talent hem een begrip hebben gemaakt in India en daarbuiten.

Zijn prestaties worden onderstreept door het feit dat hij momenteel de nummer één op de wereldranglijst is in Testcricket en tweede in ODI cricket. Dit weerspiegelt niet alleen zijn formidabele battingtechnieken, maar ook zijn onwrikbare houding ten opzichte van succes.

Als gevolg daarvan is hij het grootste deel van zijn carrière aanvoerder geweest van beide teams en heeft hij vertrouwen ingeboezemd door de basisprincipes van het spel consequent toe te passen. Dit kan deels de reden zijn waarom hij zo hoog scoort bij de batsmen in alle formats - van T20 tot lange testwedstrijden - over de hele wereld.

Het is dan ook geen verrassing dat sommigen hem in cricketkringen wereldwijd beschouwen als een van de allergrootsten op het gebied van slagvaardigheid, met legioenen fans die toestromen om hem te zien spelen elke keer dat hij in het middelpunt staat van deze geliefde sport. Virat Kohli is direct herkenbaar aan zijn unieke stijl en robuuste gestalte op het veld. Hij staat als een baken van inspiratie en laat anderen zien hoe hard werken succes oplevert dat door weinigen wordt geëvenaard.

Een bewonderde kampioen wiens activiteiten buiten het veld vooral bestaan uit het steunen van positieve doelen zoals kinderrechten en initiatieven voor dierenwelzijn, het lijkt erop dat er geen grenzen zijn als je rekening houdt met zijn groeiende wereldwijde bekendheid en erkenning onder miljoenen vandaag de dag!

Conclusie

Virat Kohli is momenteel vicekapitein van het Indiase cricketteam en bekleedt deze functie sinds juli 2017.

Hij maakte zijn testdebuut voor India in 2011 en speelde in totaal 86 testwedstrijden, goed voor 7240 runs.

Hij is momenteel de nummer één op de wereldranglijst in Test cricket en de tweede in ODI cricket.

In zijn carrière heeft hij het Indiase Onder-19 cricketteam naar de overwinning geleid op de ICC Onder-19 Cricket World Cup 2008.

Laatste nieuws